Taktil mjukmassage,
75 min. 750:-
Taktil mjukmassage, med healing,
90 min. 900:-, 120 min. 1200:-

Taktil mjukmassage är en underbart skön helkroppsmassage, med varm olja och mjuka, svepande massagerörelser som stimulerar kroppens tillverkning av de tre må-bra hormonerna; oxytocin, endorfin och serotonin  (lugn och ro, smärtlindrande och humör- höjande). Denna massage är speciellt bra för dig som är låg i energierna, har fibromyalgi, är hösttrött, vårtrött, allmänt nere m.m., men är absolut fantastisk för alla att få!

Andlig Healing,
30 min. 350:-, 45 min. 500:-, därefter 600:- /tim.

Jag arbetar med andlig healing, där energi-påfyllning sker via ditt elektromagnetiska fält, så att självläkning kan ske. Du får energi och kraft, så att din kropp kan läka och återhämta sig. Det sker även en balansering på det mentala planet.

Meditation, enskild,
600:- /tim.

Vägledd meditation för att uppnå välbefinnande, för att komma i kontakt med ditt undermedvetna och lära känna ditt högre jag. Meditationen i sig är ett fantastiskt verktyg som kan öka din medvetenhet och stärka din personliga och andliga utveckling. Dessutom stimuleras kroppen att tillverka de tre må-bra hormonen, oxytocin, endorfin och serotonin även under meditation. Hjärnan går ner i varv, vilket ger stressreducering och möjlighet för kroppen att gå in i självläkning. Under meditationen kan du också lära känna din guide.

 

Jag arbetar med personlig och andlig utveckling utan koppling till någon religion.

OBS! Avbokning av behandling ska göras senast 15:00 dagen innan bokad tid för att slippa debitering!

Kommentarer inaktiverade.